Šport > Nogomet
234 ogledov

Berić zamenjal klub, igral bo v ligi prvakov

Robert Berić Profimedias
Robert Berić ima novega delodajalca.
"Anderlecht je velik klub," nam je pred dnevi v pogovoru dejal zastopnik Roberta Berića Amir Ružnić in tako že namignil v kateri sredini bi lahko svojo kariero nadaljeval slovenski reprezentančni napadalec. "Anderlecht je Robertova prva opcija," je še izjavil Ružnić in dodal: "Za zdaj pri Saint-Etiennu razmišljajo le o prodaji, a resnica je lahko na začetku dneva drugačna kot na koncu, ali pa kot je na zadnji dan prestopnega roka."
Zdaj so prestop potrdili tudi pri Anderlechtu, belgijski klub, ki ga znova čaka igranje v ligi prvakov, si je Berića le sposodil za leto dni, ni pa si zagotovil možnosti nakupa.
Anderlecht je sicer katastrofalno krenil v novo sezono, po petih kolih belgijskega prvenstva je šele na 11. mestu 16-članske lige. Za beležil je eno zmago, dva remija in dva poraza, za vodilnima Bruggom in Sporting Charleroijem pa že zaostaja deset točk. Omenjeni dvojec je namreč v petih tekmah zbral prav toliko zmag.
 
 

Welcome Robert Beric! Meer info op - Plus d'infos sur www.RSCA.be! 💪👍 #RSCA #COYM

A post shared by RSC Anderlecht (@rscanderlecht) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.