Šport > Nogomet
22 ogledov

Bernabéu: Žvižgi Cristianu, Cristiano jezen!

Ronaldo Altintop Real Madrid Granada Španija Liga BBVA španska liga Reuters
Več kot le peščica navijačev na Santiagu Bernabéu je tudi na sobotni tekmi Reala Madrida proti Granadi žvižgala Cristianu Ronaldu. Po nekaj neuspelih podajah s peto in strelov na tribuno so se Madridčani hitro obrnili proti Portugalcu, ki v zameno ni želel proslavljati svojega gola in zavračal čestitke soigralcev.

"Cristiano je lahko jezen le zato, ker mu stvari niso uspevale. Njegova gesta je bila morda iz jeze, ker je končno zadel," je kratko pojasnilo po koncu tekme z Granado (5:1) podal Realov pomočnik Aitor Karanka. Njegovega šefa Joséja Mourinha ni bilo na novinarsko konferenco, bojda zaradi družinskih zadev. Glavna zgodba večera ni bila petarda belega baleta in nova odlična predstava Karima Benzemaja, ki se je sicer poškodoval, a naj z njim ne bi bilo hujšega. Pet minut slave je Francozu spet ukradel Cristiano Ronaldo. Portugalec je bil vidno vznemirjen, potem ko mu je del stadiona Santiago Bernabéu začel žvižgati že v 40. minuti, ko je po nekaj slabih strelih neposrečeno poizkušal odigrati podajo s peto.

"Cristiano ni slavil gola v znak spoštovanja do navijačev Granade," je novo neverjetno pojasnilo podal Emilio Butragueño, eden izmed direktorjev madridskega kluba. Ronaldu je na koncu le uspelo zabiti gol, svojega 21. ligaškega, a ga ni želel proslavljati, mirno pa je zavrnil tako Hamita Altintopa kot tudi Xabija Alonsa, ki sta mu želela čestitati. To ni bilo prvič, da je Bernabéu izrazil neodobravanje do nedotakljivega - začelo se je s Clásicom proti Barceloni, ko so mu začeli žvižgati po tem, ko je na semaforju pisalo 1:3, tudi na pokalni tekmi z Málago med tednom pa so mu po zgrešenih strelih namenili vse drugo, le aplavzov ne.

"On je tak. In z njim smo zadovoljni," je bil kratek komentar njegovega soigralca Sergia Ramosa. Ronalda sicer ne bo na bližnji podelitvi FIFA Zlate žoge. Kdo ve, kaj vse bi bil sposoben storiti tam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.