Šport > Nogomet
13 ogledov

Birsa se vrača v začetno postavo Milana

Sport 29.09.13, Valter Birsa, nogometas, foto: EPA EPA
Nogometaši Milana bodo danes ob 20.45 pred domačimi navijači gostili Udinese. Trener AC Milana Massimiliano Allegri naj bi po poškodbi v prvo enajsterico rdeče-črnih vrnil slovenskega reprezentanta Valterja Birso.

Milan je po sedmih kolih italijanskega prvenstva z vsega osmimi osvojenimi točkami šele enajsti. Za vodilno Romo, ki je v petek zvečer v derbiju z 2:0 premagala drugouvrščeni Napoli, zaostaja za 16 točk. Tri točke proti Udineseju so zato nujne. Tudi Videmčani ne blestijo, zbrali so le dve točki več od Milana, ki bi jih z morebitno zmago prehitel na lestvici.

Massimiliano Allegri bo imel spet velike težave s sestavo začetne enajsterice. Strateg ne mora računati na zvezdnika El Shaarawyja in Maria Balotellija, Kaka bo tekmo začel na klopi. Za gole bosta tako zadolžena Robinho in Alessandro Matri, takoj za njima pa bo stal Valter Birsa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.