Šport > Nogomet
29 ogledov

Birsi spet prednost pred Robinhom

Torino Milan Balotelli Birsa ga ljubi EPA
Milanov trener Massimiliano Allegri se po številnih poškodbah nogometašev še ni dokončno odločil kdo bo začel prvenstveno tekmo proti Napoliju na sredini igrišča? Birsa ali Robinho?

Massimiliano Allegri ima največ težav prav na sredini igrišča. Na zadnji prvenstveni tekmi se je poškodoval tudi Kaka, priložnost pa je prvič v rdeče-črnem dresu dobil Valter Birsa.

Slovenski nogometni reprezentant je že na naslednji tekmi, v Ligi prvakov, dobil mesto v začetni enajsterici. Prednost je dobil pred Robinhom. Italijanski mediji so njegovo predstavo proti Celticu ocenili kot ne povsem zadovoljivo. "Dober in obetaven začetek, potem pa se je izgubil in v 63. minuti izginil iz igrišča," pišejo Italijani, a dodajajo, da je več kot očitno, da ni pripravljen za 90 minut igre, nekaj slabosti pa so pripisali tudi napetosti ob prvi evropski tekmi za Rossoniere.

Milan po zmagi nad Škoti (2:0), oba gola so dosegli po odhodu Birse iz igre, zdaj v prvenstvu čaka vodilni Napoli, ki po treh tekmah še ne pozna poraza. Allegri je spet v dvomih, začeti z Robinhom ali Birso? Če gre verjeti pisanju italijanskih medijev, bo tekmo proti Napoliju začel Slovenec, slavni Brazilec pa bo spet obsedel na klopi.

Tekma bo v nedeljo ob 20.45 v Milanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.