Šport > Nogomet
106 ogledov

Bivši trener Reala kot kandidat Olimpije

Harry Redknapp Everton QPR FA pokal Reuters
V angleških medijih so se razpisali o morebitnem novem trenerju Olimpije. Med kandidati je nekaj izjemno zvenečih imen.

"Olimpija, vodilni klub slovenskega prvenstva, poskuša prepričati Harryja Redknappa, da bi postal njen trener. Poteza postane manj šokantna ob dejstvu, da je lastnik kluba Milan Mandarić," je moč prebrati v angleških medijih.

Trenutni lastnik ljubljanskega kluba je na Otoku zelo poznan, v preteklosti je bil namreč že prvi mož klubov Portsmouth, Leicester in Sheffield Wednesday, v preteklosti pa je že sodeloval s slovitim Harryjem Redknappom. Ta je od januarja brez posla, ko je zapustil klop drugoligaša QPR-ja.

Direktor zmajev Ranko Stojić je že priznal, da se pri iskanju naslednika Marijana Pušnika ozirajo tudi po 68-letnem strokovnjaku, ki je v svoji karieri med drugim vodil že tudi trenutne premierligaše Bournemouth, West Ham United, Southampton in Tottenham.

Seveda ni treba poudarjati, da je tako predvsem zaradi odnosa, ki ga ima z njim naš predsednik. Prav njun odnos je naš največji adut. A hkrati je res, da ima Redknapp tudi določene ponudbe iz arabskega sveta. Toda če ne bo odšel tja, potem bo morda prišel k nam," je za Ekipo sicer dejal direktor Stojić.

A pri lovu Olimpije na novega trenerja se pojavljajo še druga zelo ugledna imena. Pri običajno zanesljivem Guardianu tako omenjajo še enega nekdanjega trenerja Spursov Juandeja Ramosa, ki je vodil tudi Sevillo in Real Madrid, bivšega nemškega prvaka z Bayernom in Wolfsburgom Felixa Magatha, slovitega člana Juventusa Cira Ferraro, Radomirja Antića in Christopha Dauma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.