Šport > Nogomet
242 ogledov

Blestel v Avstriji, zdaj prihaja v Aluminij

Pred leti, ko je odlično igral v avstrijski ligi, je sanjal in tudi trkal na vrata reprezentance, nato so ga zaustavile poškodbe. Zdaj prihaja v Aluminij.

To je Tadej Trdina, visokorasli Korošec iz Mežice, ki je do sedaj svoje nogometno znanje pilil v Avstriji. Minulo sezono je po težavah s poškodbo v celoti odigral za avstrijskega tretjeligaša SV Allerheiligen in se prepričal, da je poškodba v celoti sanirana.

"Imel sem nekaj ponudb in šel na več različnih pogovorov. Aluminij me je pritegnil, ker so pogovori potekali jasno, korektno in hitro. Vzbudilo mi je zanimanje," je po podpisu pogodbe dejal 30-letni Trdina.

Slovenski nogometaš se je treningom pridružil v soboto, v nedeljo pa že vstopil v tekmo z iranskim prvakom Persepolisom, so še sporočili iz Kidričevega.

"Ker je vse potekalo brez komplikacij, sem se lahko hitro vključil v trening, kar je seveda tudi v mojem interesu. Prvi stik, ki smo ga imeli s soigralci, je bil pozitiven in upam, da se bomo tudi naprej dobro razumeli. Sedaj je naš cilj, da se bolje spoznamo tudi na igrišču in da se pripravimo na skupne zmage. Za sebe pa si želim čim več igranja, uspehov in predvsem čim manj poškodb," je še dejal Trdina.

novi dresi Zeleni Šport Olimpija obdarila navijače in pokazala nov dres

Časa za udigravanje z novimi soigralci ne bo imel veliko, saj se prva liga začenja že naslednji konec tedna. Prav Aluminij pa bo gostil uvodno tekmo sezone, naslednji petek ob 18.00 v Kidričevem proti Celju. Tekma bo v prenosu na Planet TV.

Zlatko Zahović Ljudski vrt Zahovič Šport "S to energijo, ki jo ima Maribor, je vse mogoče"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.