Šport > Nogomet
12788 ogledov

Bolj bizarne izključitve ne boste videli

Max Crocombe Salford City FC Reševalni pas/Twitter Sodnik ni imel razumevanja za novozelandskega vratarja.
Vratar je dobil rdeči karton zaradi nenavadnega prestopka.

V soboto sta se v okviru angleške National League North (gre za šesti kakovostni rang državnega tekmovanja) pomerili domača ekipa Bradford Park Avenue in gostujoči Salford City.

Gostje so v 87. minuti vodili z izidom 1:2 in bili pred zmago, ko je glavni sodnik izključil vratarja Salforda Maxa Crocomba. Večina gledalcev ni vedela zakaj, kmalu pa je postalo jasno, da si je 24-letni novozelandski čuvaj mreže privoščil uriniranje ob igrišču.

"Redar med igriščem in tribuno ga je dvakrat opozoril, naj tega ne stori, toda vseeno je šel in lulal," je po tekmi dejal sekretar domačega kluba Colin Barker. "Šel je ob rob tribune, tam se je zgodilo. Stranski sodnik ga je videl in opozoril glavnega sodnika."

Srečanje je Salford vseeno dobil (1:2), toda vse skupaj bi lahko imelo nadaljnje posledice. "Eden od naših gledalcev je podal pritožbo na policijo zaradi neprimernega obnašanja gostujočega vratarja. Bomo videli, kaj se bo zgodilo," je pojasnil Barker.

Manchester United Class of '92 film dokumentarec poster v osmo ligo Šport Legende Uniteda kupile klub: kmalu še svoje vrage?

Crocombe bo najbrž suspendiran s strani kluba, po tekmi pa se je na družbenih omrežjih opravičil za svoje dejanje. "Rad bi se iskreno opravičil. Bil sem v zares neugodni situaciji, jo napačno presodil in pokvaril lepo zmago. Moj namen ni bil, da bi kogarkoli užalil in rad bi se opravičil obema kluboma in navijačem. Ne bo se ponovilo."

Salford City FC je sicer ambiciozen klub iz okolice Manchestra, njegovi lastniki so nekdanji zvezdniki Manchester Uniteda Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville, Paul Scholes in Nicky Butt. Klub želi v naslednjih sezonah napredovati v višje lige. Vprašanje, če tudi s Crocombom.

Komentarjev 2