Šport > Nogomet
16 ogledov

Borat se igra skrivalnice

Vlado Badzim Žurnal24 main
Organizacijski in informacijski glavobol bodo morali pri Luki Koper hitro pozabiti, če želijo proti neznanemu Šahtarju Karagandi nocoj izvleči ugoden rezultat pred povratno tekmo v Aziji. "Vse skupaj bo zelo trdo," napoveduje koprski trener Vlado Badžim.

Negostoljubna zelenica

"Zbiranje informacij je bil res problem. Na tekmo se pripravljamo brez videov, gledali smo jih samo na papirju. Lepše bi jih bilo sicer videti na posnetkih, a morda nas kakšna informacija preseneti tudi danes," je vtise dan pred tekmo strnil trener Vlado Badžim, ki ob povratku na Bonifiko ne bo dobil lepe evropske uverture. Na Obalo namreč prihaja ekipa z osemmilijonskim proračunom, prvim strelcem prvenstva in osemnajstimi tekmami pod pasom. Kazahstanska liga se je namreč šele dobro začela, Šahtar pa na vrhu zaostaja le za Astano.

"Dajejo malo golov, a jih skorajda nič ne prejmejo," je z analizo nasprotnikov nadaljeval Badžim in razkril asa v rokavu: "Igrali bomo pod našimi pogoji, torej bomo tako pripravili tudi igrišče, vplivali pa bomo predvsem na njegovo mehkost. Tudi časovna razlika bi morala malce vplivati nanje."


Prvo tekmo bo moral Badžim odigrati brez odmevne okrepitve Siniše Linića, saj še nima pravice nastopa, vprašljiv pa je tudi Amir Karič. "Moramo zaščititi svoj gol, da naše mreže ostanejo prazne, z golom v njihovi pa bi si pripravili dobro izhodišče pred povratno tekmo," je sklenil Badžim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.