Šport > Nogomet
17 ogledov

Vršič: "Olimpijo čaka mali pekel"

Milenko Ačimović, Dare Vršič Anže Petkovšek
Pred potjo nogometašev Olimpije v Široki Brijeg, kjer jo čaka krstna tekma v Evropski ligi, je eden glavnih snovalcev igre zmajev in trenutni kapetan zeleno-belih Dare Vršič orisal stanje pred četrtkovo tekmo.

Kakšna so vaša pričakovanja pred četrtkovo tekmo?
Kot smo že slišali, naj bi bil stadion razprodan, kar pomeni, da bo atmosfera goreča. Ne bomo si smeli dovoliti kakšnega izpadanja posameznikov in mislim, da je to recept, kako onemogočiti nasprotnike in kako najlažje zabiti gol. Brez zadetka v gosteh si ne predstavljam, da bi lahko šli naprej. Ne bomo pa igrali le na zadetek v gosteh, igrali bomo na zmago.

Kako bi opisali vzdušje v ekipi?
Super je. Komaj čakamo, da gremo na pot. Čaka nas majhen pekel, a tudi uživanje v evropski tekmi. Vsi skupaj smo prepričani, da ti ne bosta edini, ki ju bomo odigrali v tej sezoni. Mogoče nas čakata še dve, mogoče pa še štiri.

Lani vas še ni bilo v ekipi Olimpije, ko je ta izpadla proti Širokemu. Ste dobili občutek, da so fantje še zlasti motivirani, ker želijo popraviti slab vtis?
Mislim, da o tisti tekmi ne razmišljajo. Od takrat se nas je po mojem mnenju zamenjalo vsaj osem, in to je zdaj povsem druga ekipa. Nasploh pa lahko rečem, da me Široki niti malo ne zanima, zanima me samo naša igra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.