Šport > Nogomet
134 ogledov

Brat Paula Pogbaja v policijskem pridržanju

Paul Pogba Epa
Nekdanjega nogometaša Tabora iz Sežane oblasti preiskujejo zaradi domnevnega poskusa izsiljevanja slavnejšega brata.

Francoza Mathiasa Pogbaja, v letu 2021 za nekaj mesecev člana slovenskega nogometnega prvoligaša Tabora iz Sežane, so francoske oblasti skupaj s trojico drugih pridržale zaradi preiskave o izsiljevanju Paula Pogbaja, mlajšega Mathiasovega brata in zvezdnika Juventusa ter francoske reprezentance, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Paul Pogba Preiskava poteka Šport Pogba v bizarni vojni z bratom, ki je igral v Sloveniji

Odvetnik Mathiasa Pogbaja Richard Arbib je dejal, da njegov klient zanika kakršnokoli vpletenost v izsiljevanje, ki ga je prijavil Paul Pogba. Slednji pravi, da je žrtev več milijonov evrov vrednega izsiljevanja gangsterjev, v katerega je po mnenju Paula Pogbaja vpleten tudi njegov brat.

Sodeč po virih blizu Pogbajevi družini, AFP navaja, da od Paula Pogbaja zahtevajo velike zneske denarja, če se želi slednji izogniti objavi "spornih" videoposnetkov.

Mathias Pogba je sicer 27. avgusta na spletu objavil videoposnetek, v katerem v francoščini, italijanščini, angleščini in španščini obljublja "velika razkritja" o zdajšnjem Juventusovem nogometašu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.