Šport > Nogomet
2423 ogledov

Brutalen prekršek nekdanjega nogometaša Juventusa in Interja

Felipe Melo Žurnal24 main
Nogometaš, ki je nekoč izjavil, da če ne bi uspel kot nogometaš, bi bil pač morilec, je znova prejel rdeč karton zaradi brutalnega prekrška.

35-letni Felipe Melo je eden izmed najbolj kontroverznih nogometašev na svetu. Brazilski vezist, ki je bolj poznan po svoji grobosti, kot pa nogometnem znanju, je ponovno pokazal vso razkošje svojega talenta, ko se je z groznim prekrškom lotil Victorja Cáceresa na tekmi Cope Libertadores proti Cerro Porteni.

Za svoj prekršek je prejel rdeči karton, ni pa še jasno za koliko tekem bo suspendiran nekdanji igralec Flamenga, Cruzeira, Gremia, Mallorce, Racing Santandera, Almerie, Fiorentine, Juventusa, Galatasaraya ter Interja, ki je januarja 2017 prestopil k Palmeirasu z besedami: "Ni res, da samo delim udarce, imam tudi tehniko, pa saj sem igral 13 let v Evropi. Toda če moram nekoga udariti, ga bom. Če moram recimo nekega Urugvajca udariti v glavo, ga bom."

Omenjena izjava pa sploh ne spada med bolj znane izjave grobega Brazilca. Ne more se niti primerjati s tisto iz leta 2016, ko je za Sky Sports izjavil: "Če ne bi bil nogometaš, bi zagotovo bil morilec."

Glede na to, da je Felipe Melo odrastel v favelah Ria de Janeira, kjer je za posledicami droge in kriminala izgubil večino svojih prijateljev, mu je kar za verjeti.

Svojega karakterja seveda ne more skriti niti v svoji nogometni karieri, zato je bil do sedaj kar 15-krat nagnan iz prve ekipe, med drugim pa je bil večkrat že kaznovan zaradi pretepa s soigralci.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.