Šport > Nogomet
13 ogledov

Callejón: "Messi je res zmerjal Karanko"

Callejon Real Madrid novinarska po El Clasicu Valdebebas Messi Karanka lutka EPA
Realov nogometaš José Callejón je zatrdil, da je po sredini tekmi med Real Madridom in Barcelono res prišlo do besednega obračuna med Lionelom Messijem in pomočnikom trenerja Aitorjem Karanko. Španski selektor Vicente del Bosque je medtem objavil seznam za prihajajočo prijateljsko tekmo, na katerem spet ni Fernanda Torresa.

José Callejón, ki je začel tekmo proti Barceloni, je zatrdil, da je slišal, kako je Lionel Messi dolgo po koncu tekme Aitorju Karanki zabrusil, da je le lutka Joséja Mourinha. Španski televizijski program Punto Pelota je sicer tudi poročal, da je Argentinec v avtomobilu ozmerjal še domačega branilca Álvara Arbeloo.

"To z Aitorjem sem videl, ja, ker sem bil za njim. Ne vem, če mu je rekel, da je neumen, ampak res mu je rekel, da je Mourinhova lutka. Glede tistega po tem (med Messijem in Arbeloo na parkingu, op. a.), če se zgodi na zelenici, se to razume, ker smo vsi napeti in rečemo veliko stvari, lahko žalimo, ampak čakati kolega uro po tekmi in ga napasti pred ženo kaže na to, da dobri niso vedno tako dobri, niti slabi niso tako slabi," je v petek povedal Callejón.

Novinarji so ga vprašali, če ni to podobna situacija kot v lanski sezoni, ko je njegov trener José Mourinho na parkingu Camp Noua v Barceloni počakal in opsoval glavnega sodnika Teixeiro Vitienesa, a je Callejón odvrnil, da sta to dve različni situaciji.

"To je bilo drugače, našega misterja (trenerja, op. a.) sem le videl na eni fotografiji, kako čaka naš avtobus. Nisem videl, da bi rekel kar koli," je še dodal Callejón.

Del Bosque izpustil Torresa, vpoklical Villo

Španski selektor Vicente del Bosque je na seznam igralcev, na katere bo računal na prihajajoči prijateljski tekmi proti Urugvaju, ki jo bo Španija igrala v Katarju, uvrstil branilca Césarja Azpilicueto (Chelsea) in vezista Isca (Málaga), spet pa ni bilo mesta za Fernanda Torresa (Chelsea). Izpadla sta tudi Jesús Navas (Sevilla) in Juanfran Torres (Atlético Madrid), Michu (Swansea City) pa ni bil nagrajen za izvrstne predstave na Otoku.

Na seznam se je vrnil branilec Barcelone Carles Puyol, ki za reprezentanco ni igral vse od 29. februarja 2012. Puyol bi lahko proti Urugvaju odigral jubilejno stoto tekmo za aktualne evropske in svetovne prvake. Del Bosque je na spisek uvrstil tudi Davida Villo, ki v Kataloniji še vedno ni stalni član prve postave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.