Šport > Nogomet
19 ogledov

Capello: "Ne vem, če bo Balotelli kdaj dozorel"

Balotelli Milan Sampdoria EPA
Ruski selektor Fabio Capello na vprašanje o tem, kdaj bo Mario Balotelli dokončno dozorel, ni znal ponuditi jasnega odgovora

Mario Balotelli bo zaradi divjega protestiranja izpustil derbi z velikim tekmecem Juventusom, nekdanji trener torinskega kluba in Balotellijevih trenutnih delodajalcev AC Milana, Goričan Fabio Capello, pa ne ve, če bo kdaj zares odrasel.

Capello bi se lahko z rusko reprezentanco na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Braziliji pomeril tudi z nezrelim napadalcem Italije, medtem ko svojim rojakom napoveduje, da bi lahko bili eno izmed večjih presenečenj turnirja.

Ne ve, a upa, da bo

"Italija je zanimiva ekipa. Lahko bi bili 'wild card' svetovnega prvenstva," je za Metronews.it dejal Capello, pred leti tudi angleški selektor. "Ampak ne vem, če bo Balotelli kdaj dozorel. Upam, da bo."

Capello je še dodal, da bodo imeli "azzurri" kljub vsemu veliko tekmecev za končno slavje, med njimi domačine Brazilce, njihove sosede Argentince, Nemce in aktualne prvake Špance.

"Brazilija bo igrala doma in navijači so na pokalu konfederacij dokazali, da bodo v veliko pomoč. Argentina postaja vse močnejša. Nemčija je še vedno ena najboljših ekip, seveda pa ne smete pozabiti niti na Španijo. Ampak vedno je presenečenje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.