Šport > Nogomet
14 ogledov

Casillas: Čas je za maščevanje Barçi

Iker Casillas EPA
V četrtek nas na Camp Nou čaka letošnji prvi El Clasico. Real Madrid in Barcelona se bosta že skoraj po tradiciji za uvod v sezono udarila v španskem superpokalu.

Prvo tekmo bo v četrtek gostil kultni Camp Nou, povratni obračun pa bo odigran na Santiago Bernabéu. V lanski izvedbi španskega superpokala je Barcelona slavila s skupnim izidom 5:4. Kapetan in eden največjih zvezdnikov Reala Iker Casillas je odločen, da bo letos zgodba drugačna.

Sodeč po prvih tekmah v španskem prvenstvu, so v boljši formi Katalonci, ki so s kar 5:1 odpravili Real Sociedad, medtem ko je Real "le" remiziral proti Valencii (1:1). "Zdaj se bomo osredotočili na španski superpokal. Kot v lanski sezoni se bomo še enkrat več srečali z Barcelono," je sprva dejal odlični vratar, ki ni bil najbolj zadovoljen z začetkom prvenstva: "Zaradi vseh priložnosti, ki smo si jih ustvarili, bi si zaslužili veliko več. V drugem polčasu smo se velikokrat znašli v kazenskem prostoru in imeli veliko priložnosti za zadetek."

Čeprav superpokal nima posebne teže, si tako pri Realu kot Barceloni sezono želijo začeti z lovoriko. Zmaga proti gorečim rivalom pač vedno veliko pomeni. "Pričakujem lepo in vznemirljivo srečanje, v kateri se bosta pomerili ekipi, ki igrata napadalno in se trudita zadeti čim več zadetkov. Na Camp Nou odhajamo z mislijo na zmago," je napovedal Casillas in skozi vrstice namignil, da je čas, da se po prvenstveni lovoriki v špansko prestolnico vrne tudi zmaga v superpokalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.