Šport > Nogomet
51 ogledov

''Če bi to storil jaz, ne bi več igral za Real''

Busquets Pepe Real Madrid Barcelona Reuters
Branilec Reala Pepe je španskega nogometaša Sergia Busquetsa označil za lažnivca, potem ko je obrambni vezist Barcelone zanikal, da je na ligaškem El Clásicu pohodil obraz branilca kraljevega kluba.

Po derbiju španske nogometne lige med Real Madribom in Barcelono je veliko prahu dvignila fotografija, ki razkriva, da je nogometaš katalonskega velikana Sergio Busquets namerno stopil na glavo branilcu Reala Pepeju, sicer znanemu po svoji agresivni igri, zaradi katere se ga je prijel vzdevek ''morilec''.

Busquets je kljub dokaznemu gradivu vztrajal, da se Pepeja ni dotaknil. ''Nič ni bilo med mano in Pepejem. Nisem se ga dotaknil. To je neumnost. Če bi mu stopil na glavo, bi se mu poznal odtis številke 45. To je nekaj, kar forsirajo mediji. Živimo v državi, kjer ti ni treba izkazovati spoštovanja,'' je po tekmi natolceval Busquets, ki ga je Pepe obtožil pomanjkanja vrednot.

''Nihče ni tako neumen. Slike dokazujejo, kaj se je zgodilo,'' je po zmagi proti Borussii Dortmund na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov povedal Pepe. ''Ena od človeških vrednot je ta, da si iskren in veš, kdaj se moraš opravičiti. Če bi bil jaz na njegovem mestu, ne bi igral za Real Madrid. Veliko ljudi želi, da bi izgubil mesto v ekipi. Če bi to storil jaz, me ne bi več hoteli v Španiji. Imam sloves morilca, izobčili bi me. A takšne reči se v nogometu dogajajo. Seveda sem zadovoljen v Madridu,'' je dodal 31-letni portugalski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.