Šport > Nogomet
183 ogledov

Čeferin hitel, kot da je za tekočim trakom

Aleksdander Čeferin Sergio Ramos Cardiff EPA
Predsednik Evropske nogometne zveze ni želel zavlečevati s podelitvijo priznanj po finalu v Cardiffu.

Madridski Real je v soboto zvečer osvojil še svoj 12. naslov evropskega prvaka. S tem je postal prvi klub, ki je Ligo prvakov osvojil dvakrat zapored in prvi zmagovalec elitnega tekmovanja, odkar Uefo vodi Aleksander Čeferin.

Slovenec je uspešno uvedel novost ob podelitvah, sedaj medalje in pokal namreč člani klubov dobijo na igrišču in se jim ni več treba vzpenjati na tribune k vzvišenim funkcionarjem.

Čeferin je celo prevzel del pozornosti na socialnih omrežjih s svojih zares hitrim podeljevanjem medalj. Medtem ko je z desnico čestital enemu nogometašu, je z levico že segal po odličju za naslednjega. 

Eden od uporabnikov Twitterja se je pridušal, da je nekdanji predsednik NZS celoten proces najbrž kar treniral, znani slovenski "tviteraš" Taksist Ibro pa je zapisal, da Čeferin "hvata medalje ko moj drug Zijo na tekočem traku u Saturnusu."

Hrvaški mediji so opazili tudi, da je Slovenec med vsemi nogometaši največ pozornosti izkazal njihovemu rojaku Luki Modriću, Realovo devetnajstico je prisrčno objel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.