Šport > Nogomet
895 ogledov

Celotna Argentina trepeta zaradi Messijeve odločitve

Lionel Messi epa
Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je s svojo zadnjo potezo dal slutiti, da se poslavlja od reprezentančnega dresa.

Lionel Messi se je po pogovoru z začasnim argentinskim selektorjem Lionelom Scalonijem odločil, da do konca koledarskega leta ne bo nastopal za reprezentanco, poroča besede novinarja Hernana Castilla spletni portal Tntsportsla.

Navajajo, da naj bi se Messi po slabi igri na Svetovnem prvenstvu v Rusiji že odločil za slovo. Zaradi spoštovanja do predsednika argentinske nogometne zveze Claudia Tapie pa naj bi vsaj zaenkrat odločitev prestavil. Po pogovoru s Scalonijem se je odločil, da si vzame krajši premor od nastopov za reprezentanco, svojo dokončno odločitev pa še nekoliko prestavi.

Kaj bo sledilo, se ne ve. Messi naj bi se resno nagibal k slovesu, toda zaradi dobrega odnosa s Tapio pušča možnost vrnitve odprto. Pri njegovi odločitvi bo verjetno pomembno vlogo igralo tudi vprašanje, kdo bo novi argentinski selektor in kakšno vlogo bi slednji v reprezentanci namenil Messiju.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.