Šport > Nogomet
24 ogledov

"Cesca smo prodali poceni, s popustom"

Arsene Wenger Žurnal24 main
Cesc Fabregas je v nedeljo "končno" okrepil Barcelono, prah po njegovem odhodu iz Arsenala v Barcelono pa se očitno še ni polegel. "Prodali smo ga poceni," pravi trener Arsenala Arsene Wenger.

Francoz, ki je pred dnevi igralcu ob odhodu džentelmensko zaželel vse najboljše, je, resda neposredno, znova dal vedeti, da ni zadovoljen s Fabregasovim odhodom oziroma kupčijo z Barço. "Če bi ga postavili na trg, tako da bi bil na voljo vsem klubom, bi dobili veliko več," je opozoril Wenger, ki očitno ni zadovoljen s 40 milijoni evrov, ki jih je oziroma bo v zameno za prestop Fabregasa dobil Arsenal.


Prva violina londonskega kluba še meni, da bi se na trgu za Fabregasa bojevali Real, Chelsea in Manchester City, ki bi zanj zagotovo ponudili več kot Barça, toda Cesc je želel oditi izključno le v Barcelono. "Prodali smo ga poceni, s popustom. Spoštujemo želje igralca, kajti ni šlo za vprašanje zemlje, ampak srca," je še povedal Wenger, ki si je v zadnjih tednih močno prizadeval, da bi Fabregas ostal del Arsenala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.