Šport > Nogomet
22 ogledov

Chelsea ruši rekorde: 98 milijonov!

paul pogba EPA
Če bo res prišlo do prestopa, to ne bo le britanski, temveč tudi svetovni rekord! Francoz bi tako s prestola izrinil Cristiana Ronalda in Garetha Bala.

Angleški Express ekskluzivno poroča, da bo Chelsea do konca prestopnega roka, do ponedeljka zvečer, poslal 98 milijonov evrov vredno ponudbo za 22-letnega vezista Paula Pogbaja!

Takšno vsoto bo Juventus težko zavrnil Če bo res prišlo do prestopa, to ne bo le britanski, temveč tudi svetovni rekord! Francoz bi tako s prestola izrinil Cristiana Ronalda in Garetha Bala, čeprav naj bi Valižan stal več od uradne številke, ki jo je v javnost poslal Real Madrid, mnogo dražji pa je bil tudi bojda zgolj 86-milijonski prestop Brazilca Neymarja v Barcelono.

Chelsea je že poslal 75-milijonsko ponudbo, ki so jo Torinčani zavrnili, medtem ko so pri modrih čakali "amen" lastnika Romana Abramoviča za drugo, izboljšano ponudbo. Po tem, ko je Rus dahnil usodni "da", je trener José Mourinho začel ofenzivo.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.