Šport > Nogomet
30 ogledov

City ali United? Pep si želi rdečih vragov

pep guardiola EPA
Angleški Daily Star se je ponovno razpisal o prihodnosti Pepa Guardiole, saj še vedno ni znano, kje bo eden najboljših trenerjev na svetu nadaljeval kariero. Povezovali so ga s Chelseajem, Milanom in Manchester Cityjem, angleški mediji pa so kot kaže prepričani, da bo Pep nasledil legendarnega Alexa Fergusona.

alex ferguson | Avtor: Reuters Reuters
Pep Guardiola naj bi zavrnil ponudbo Manchester Cityja, ki je na Španca naslovil prošnjo, naj razkrije željeno vsoto za vodenje meščanov. Vse bolj oblegani Pep pa bi se očitno raje pridružil Manchester Unitedu.

Daily Star poroča, da bi Španec raje prevzel mesto trenerja rdečih vragov, ki bi že to poletje lahko ostalo prazno. Angleški mediji še dodajajo, da bo v primeru, če se Alex Ferguson ne odloči za slovo od Uniteda, Guardiola počakal še eno leto.

Nekdanji trener Barcelone naj bi se s Fergusonom že sestal, pogovarjala pa sta se o morebitnem prevzemu. Škotski nogometni strateg je sicer razkril, da se Pep še vedno ni odločil, kaj namerava storiti. United je pripravljen Guardioli ponuditi triletno pogodbo.

Agent španskega trenerja, ki se mudi na enoletnem dopustu v New Yorku, je pred mesecem dni razkril, da ima Pep že sklenjeno predpogodo z Manchester Cityjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.