Šport > Nogomet
12226 ogledov

Cristiano Ronaldo z zelo dragim darilom za mamo in njenega pevca

Maria Dolores dos Santos Aveiro Cristiano Ronaldo Instagram Maria Dolores dos Santos Aveiro in Cristiano Ronaldo.
Portugalski zvezdnik je materi za rojstni dan kupil zelo drago darilo.

Na zadnji dan leta svoj osebni jubilej praznuje mati slovitega nogometaša Cristiana Ronalda. Na 31. decembra 2023 je Maria Dolores dos Santos Aveiro dopolnila 69 let in njen sin je to obeležil na lep način.

Ronaldo je iz Savdske Arabije, kjer si kruh služi zadnje leto dni, pripotoval na domačo Madeiro in se poveselil skupaj z družino.

Za materin rojstni dan je rezerviral njenega najljubšega pevca - Brazilca Luana Santano. Po koncu slavja je oba bogato obdaril.

Materi je kupil avtomobil Porsche Cayenne. Do slednjega je svojo babico odpeljal Ronaldov najstarejši sin - Cristiano Ronaldo Junior.

Santana je na zadnji dan leta prejel malce manj dragoceno, a vseeno zelo prestižno darilo. Nogometaš mu je namreč podaril ročno uro Rolex.

Ronaldo od začetka leta 2023 nastopa za savdski Al-Nassr. S slednjim je po dobri polovici prvenstva na drugem mestu lestvice, za vodilnim moštvom Al-Hilal zaostaja sedem točk.

Portugalec je kljub temu, da bo februarja dopolnil 39 let, še vedno v dobri formi. Je prvi strelec lige z dvajsetimi zadetki, dodal je še devet asistenc.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1