Šport > Nogomet
16915 ogledov

Cristiano Ronaldo prihaja v Slovenijo!

Cristiano Ronaldo Portugalska Epa Cristiano Ronaldo.
Še pred evropskim prvenstvom se navijačem slovenske nogometne reprezentance obeta izjemna izkušnja.

Nogometaši Slovenije bodo poleti nastopili na Euru 2024 v Nemčiji in tako prekinili 14-letni post glede velikih tekmovanj.

Kroglice so izbrancem Matjaža Keka namenile skupino C, v kateri so še Danska, Srbija in Anglija. Z Danci se bo Slovenija pomerila v Stuttgartu, s Srbijo v Münchnu in z Anglijo v Kölnu.

Prvi reprezentančni termin v novem letu bo na sporedu marca. Takrat bodo države udeleženke Eura 2024 že pilile formo za turnir. In Slovenija naj bi takrat imela prav posebnega tekmeca.

V Stožicah naj bi marca namreč gostovala reprezentanca Portugalske na čelu z globalnim zvezdnikom Cristianom Ronaldom, poroča Ekipa24.

Pri tem mediju so dodali, da bodo na Nogometni zvezi Slovenije (NZS) novico razkrili na eni od prazničnih svečanih priložnosti, a da naj bi bil dogovor med obema državnima panožnima zvezama že sklenjen.

Portugalska bo na Euru 2024 napredovanje med 16 najboljših iskala v skupini F. V njej sta še izbrani vrsti Turčije in Češke, pridružila pa se bo še ena reprezentanca, ki si bo nastop zagotovila prek dodatnih kvalifikacij Lige narodov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 12:55 14.december 2023.

    A k Olimpiji?

  • optimist11 11:40 14.december 2023.

    Končno bo KR zaigral na zelenici, ki pritiče njegovemu imenu.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 10:34 14.december 2023.

    A ga je kupil klup iz Zgornje Kungote??

Sorodne novice