Šport > Nogomet
99 ogledov

Črni mož se je opravičil Italiji

Žurnal24 main
Trenutno najbolj znani razgrajač Ivan Bogdanov je po vsem razbijanju pokazal še človeško plat in se za razdejanje na tekmi med Italijo in Srbijo opravičil preko svojega odvetnika. Srbe skrbi prihajajoči derbi!

"Opravičujem se Italiji in Italijanom,'" je preko svojega odvetnika Gianfranca Pagana sporočil Bogdanov. ''Nikoli nisem razmišljal o uničevanju Italije, ki mi je zelo pri srcu. Sicer je še nisem obiskal, a je zelo lepa.''

 

Nikoli nisem razmišljal o uničevanju Italije, ki mi je zelo pri srcu. Sicer je še nisem obiskal, a je zelo lepa.
Ivan Bogdanov

Bogdanov je preko svojega odvetnika sporočil še: "Nisem pričakoval političnih težav z Italijo in niti, da bi bila tekma prekinjena. Sem srbski nacionalist, kot vsi Srbi, ampak nikoli nisem bil med Arkanovimi Tigri."

V petek se bo tako imenovani črni mož zagovarjal pri sodniku, grozi pa mu kazen od enega do štirih let. Omenja se tudi pregon iz države.

 

Odvetnik Pagano se je svojemu klientu odločno postavil v bran, razlog za razgrajanje pa naj bi tičal v bolni materi. ''Moj klient je mirna duša, z menoj pa je govoril o problemih z materjo, ki je v bolnišnici. Izkazal se je za zelo mirnega človeka.''

Medtem ko Italija čaka na nove podrobnosti v primeru črnega moža, pa iz Beograda poročajo o tem, da so prijeli še nekatere izgrednike. Okoli 20 naj bi jih pridržali, piše gazzetta. Še večjo skrb pa v Beogradu povzroča derbi med Crveno zvezdo in Partizanom, ki bo na sporedu v nedeljo, 23. oktobra, na Marakani. V zadnjih 20 dvobojih so navijači enih in drugih povzročili že kar nekaj smrtnih žrtev in na stotine poškodovanih. Če gre verjeti pisanju medijev, obstaja velika verjetnost, da bo tekma devetega kola državnega prvenstva zaradi varnostnih razlogov preložena. Še posebej, če vemo, da je ''glavni'' krivec za shod skrajnih desničarjev vratar Partizana Vladimir Stojković, ki je v preteklosti, preden je prišel k črno-belim, igral prav za Crveno zvezdo in s to odločitvijo močno razhudil Delije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.