Šport > Nogomet
505 ogledov

Čudovita poteza zloglasnega nogometaša

Pepe
Eden izmed največjih "bad boyev" sodobnega nogometa, portugalski branilec Pepe, je pokazal, da ima tudi svojo svetlo stran.

Nekdanji branilec Real Madrida Pepe je s turškim velikanom Bešiktašem, za katerega je v vseh tekmovanjih skupaj odigral 52 tekem, sporazumno prekinil pogodbo.

Po poročanju turških medijev naj bi bil razlog za prekinitev sodelovanja finančne narave, saj naj bi Brazilec, ki nastopa za portugalsko reprezentanco, letno prejemal plačo 5 milijonov evrov, kar je prevelik zalogaj za Bešiktaš, ki se je v zadnjem času znašel v hudi finančni stiski.

Dolgovi so se začeli kopičiti, plače se niso izplačevali in istanbulski velikan je začel toniti vse globje. Po poročanju turških medijev Pepe s soigralci in ostalim klubskim osebjem ni prejel plače že več mesecev.

Pepe | Avtor: Profimedia Profimedia

Na službenem slovesu od kluba pa je Pepe pokazal tudi svojo človeško stran, saj se je odločil, da sam osebno izplača zaostale plače delavcem kluba, kot so čistilke, ekonomi, kuharji... Mogoče je vse skupaj zanj res le pljunek v morje, toda čistilkam in ostalim delavcem z minimalno plačo to vsekakor ogromno pomeni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.