Šport > Nogomet
961 ogledov

Da bi izsilil odhod iz kluba, je bil pripravljen storiti tudi to

Didier Lamkel Ze Profimedia
S tem si ni ravno pridobil točk pri navijačih.

Kamerunski napadalec Didier Lamkel Zé je vodilne može v klubu Antwerpen skušal prisiliti v prodajo. To je naredil na zanimiv način, na trening kluba je prišel v dresu velikega rivala Anderlechta. Nogometašu so nato preprečili vstop na stadion.

Za nerazumljivo potezo se je napadalec kasneje sicer opravičil, a verjetno mu to pri navijačih ne bo pretirano pomagalo. "Žal mi je, ker sem to storil. Vse zgodbe o mojem transferju so vplivale name in na poteze, ki sem jih povlekel. Pripravljen sem ostati v klubu, če me bo novi trener potreboval. Upam, da bom kmalu zaigral pred navijači," je dejal član belgijskega kluba, ki ga je pred kratkim kot trener zapustil nekdanji hrvaški reprezentant Ivan Leko.

Kamerunec je član Antwerpna dve leti, v tem času je dosegel 11 zadetkov in zbral 9 asistenc. Na socialnih omrežjih je pred dnevi sporočil, da se je s Panathinaikosom že dogovoril za prestop in vodstvu kluba zagrozil, da naj se ne igra z njegovo kariero.

"Poteptal je dušo tega kluba. To ni lepo reči, a ni skrivnost, da Didier ni prav visoko, ko gre za inteligenco. Mnogi to izkoriščajo za provokacije, ki so pripeljale do takšnega položaja," je po incidentu dejal direktor Antwerpa Sven Jacques.

Didier Lamkel Ze | Avtor: Profimedia Profimedia

Ta je še dodal: "Bili smo šokirani nad njegovo potezo in s takšnim vedenjem ni več možnosti, da bi igral za naš klub. Vseeno nas je kasneje prijetno presenetil, ko se je sam pojavil v klubu in se opravičil."

Lamkel Zé je pred prihodom v Belgijo igral v Franciji, kjer je bil član Lilla in drugoligaša Chamois Niortaisa. Doslej je zbral en nastop za kamerunsko reprezentanco.

Komentarjev 2
  • Avatar Emma_Campbell
    Emma_Campbell 14:03 07.januar 2021.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro 0d doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. Za več p0drobnosti .... ➤➤➤➤➤ LovesMeetx.Com

  • Avatar pantani
    pantani 07:33 07.januar 2021.

    Splošno znano je, daimajo nogometaši IQ sobne temperature!!!