Šport > Nogomet
587 ogledov

Nogometni virtuoz kršil karanteno! Zaradi potovanja v Dubaj ostaja brez kluba

Samir Nasri Profimedia
Francoski zvezdnik je hudo prekršil klubska pravila.

Belgijski nogometni velikan Anderlecht namerava razdreti pogodbo s svojim velikim zvezdnikom, Francozom Samirjem Nasrijem. Nekdanji as Arsenala in Manchester Cityja je namreč tekom karantene odpotoval v Dubaj, ne da bi komurkoli v klubu javil kaj o tem.

Po poročanju belgijskih medijev naj bi se pri klubu že odločili, da nekdanjega francoskega reprezentanta odpustijo, edini, ki mu še lahko reši službo, pa je njegov nekdanji soigralec iz Manchester Cityja ter trenutni menedžer (in hkrati igralec) ekipe, Vincent Kompany, ki bi se ponovno lahko zavzel za svojega prijatelja.

Samir Nasri | Avtor: Profimedia Profimedia

Prav Kompany je bil namreč glavni razlog, da je Nasri po zelo neuspešnih epizodah pri Antalyasporu in West Hamu sploh še dobil priložnost pri kakšnem izmed večjih evropskih klubov, ko mu je pri Anderlechtu ponudil priložnost, da še reši svojo nogometno kariero, ki je bila praktično v prostem padu.

Nekdanji najboljši francoski nogometaš leta (2010) pa je hudo izrabil Kompanyjevo zaupanje, saj ni le kršil pravila karantene, pač pa je bil tudi edini član belgijske ekipe, ki ni svojega kluba obveščal o svoji lokaciji ter treningih, temveč se je preprosto odločil, da brez da bi koga obvestil, odpotuje v Dubaj.

Samir Nasri | Avtor: Profimedia Profimedia

Nasri je sicer za Anderlecht zaigral zgolj na petih tekmah, dosegel pa je en zadetek. Večino časa pa se je preprosto mučil s fizično pripravljenostjo, težave je imel tudi s poškodbo. Anderlechtu vsekakor ni ponudil veliko, prav možno pa je, da je zaradi neodgovornosti njegova belgijska avantura zaključena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice