Šport > Nogomet
91 ogledov

Nasri v Turčijo, Kodogbia v Španijo

David Silva Nasri Manchester City Chelsea FA pokal EPA
Samir Nasri je dokončno zapustil Manchester City.

Nekdanji francoski nogometni reprezentant Samir Nasri je novi član turškega Antalyaspora. Tridesetletni igralec sredine igrišča je v minuli sezoni kot posojen igralec Manchester Cityja branil barve španskega prvoligaša Seville, v svoji karieri pa je igral tudi za Marseille in Arsenal.

Občasni francoski reprezentant Geoffrey Kondogbia pa bo v novi sezoni kot posojen igralec Interja zastopal barve Valencie. Štiriindvajsetletni defenzivni vezist že ima španske izkušnje, v sezoni 2012/13 je zastopal barve Seville, pred odhodom v Inter pa je igral tudi za Lens in Monaco. Milanski klub, kjer igra tudi nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović, je leta 2015 za Kondogbio odšel 35 milijonov evrov, Valencia pa ga lahko zdaj odkupi za 25 milijonov evrov.

Blaise Matuidi Tržnica Šport Matuidi v Torinu, Boateng v Berlinu Philippe Coutinho Arsenal Liverpool Saga se nadaljuje Šport Liverpool zavrnil neverjetno vsoto za Coutinha

Premierligaš Burnley je v svoje vrste zvabil novozelandskega napadalca Chrisa Wooda. Za 25-letnega Wooda je Leedsu odštel 15 milijonov funtov, kar je najdražji prestop v zgodovini Burnleyja, ki je sezono v premier league odprl s senzacionalno zmago na Stamford Bridgu proti prvaku Chelseaju s 3:2. Novozelandec je v minuli sezoni za Leeds, ki nastopa v angleški drugi ligi, dosegel 27 golov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.