Šport > Nogomet
219 ogledov

Denar nakazan, Neymar lahko igra

Neymar EPA Neymar se je predstavil na Parku princev.
Brazilski nogometni superzvezdnik Neymar je dobil zeleno luč, da v nedeljo prvič zaigra v dresu svojega novega kluba, francoskega prvoligaša PSG.

Francoska nogometna zveza je dobila vse potrebne dokumente za registracijo Brazilca Neymarja, Barcelona pa je potrdila, da je prejela 222 milijonov evrov, zato ovir za njegov debi na srečanju v gosteh proti Guingampu v okviru drugega kola Ligue 1 ni več.

"Neymarjevo pogodbo bomo ratificirali danes popoldan. Lahko bo igral v nedeljo," so po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočili iz francoske lige.

Nasser Al-Khelaifi Dogaja se Šport Šejk osebno po Oblaka, ponuja še argentinskega zvezdnika

Neymarja so navijačem Paris Saint-Germaina predstavili prejšnji konec tedna na stadionu Park princev, ko so Parižani premagali novinca Amiens (2:0).

PSG je Brazilca prejšnji teden od Barcelone kupil za 222 milijonov evrov, kar je rekordna odškodnina. Pred tem je rekord držal Manchester United, ki je za Francoza Paula Pogbaja odštel 105 milijone evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.