Šport > Nogomet
3466 ogledov

100 milijonov Barce zavrnjenih, še dražji igralec pa blizu prestopa

Klubi zavračajo visoke ponudbe, ki jih za nove okrepitve ponujajo pri Barceloni.

Angleški nogometni prvoligaš Liverpool je zavrnil tudi drugo ponudbo Barcelone za Brazilca Philippa Coutinha, ki ga Katalonci želijo pripeljati kot zamenjavo za Neymarja, ki je za rekordno vsoto 222 milijonov evrov okrepil PSG. Liverpoolčane ni omehčalo niti 100 milijonov evrov, še naprej trdijo, da Coutinho ni naprodaj.

"Barcelona trati čas. Coutinha ne bomo prodali za noben denar, sprejeli ne bomo nobene ponudbe," sporočajo iz Liverpoola, angleški mediji pa že tudi poročajo, da se je Barcelonina pozornost po košarici Angležev že preusmerila na francoskega nogometaša iz Borussie Dortmund Ousmana Dembeleja.

A nakup mladeniča ovira že omenjeni Neymarjev odhod. Pri Dortmundu so dejali, da vedo, koliko je Barcelona zaslužila z odhodom Brazilca, za svojega 20-letnega dragulja pa naj bi zahtevali neverjetnih 150 milijonov evrov. Mladega nogometaša, ki je v svoji prvi sezoni za Borussio dosegel šest ligaških zadetkov, so pred letom dni kupili za 'le' 15 milijonov. Cena naj bi bila tako visoka, ker Dortmundčane skrbi, da v preostalih 20 dneh prestopnega roka ne bodo našli primerne zamenjave.

Pri Le Parisienu so sicer danes zapisali, da sta se Barcelona in Borussia že dogovorila za prestop. Katalonci naj bi plačali 130 milijonov evrov, Dembele pa bi za svojo petletno zvestobo na leto prejemal 10 milijonov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice