Šport > Nogomet
17 ogledov

De Gea bi pri Realu zaslužil še več

david de gea EPA
United je De Gei ponudil novo šestletno pogodbo, ki bi mu prinesla 2,3 milijona evrov na sezono, toda Španec je ponujeno gladko zavrnil . Real mu nudi letno plačo petih milijonov.

David De Gea je tudi drugo prvenstveno tekmo Manchester Uniteda v novi sezoni spremljal s tribune. Trener rdečih vragov Louis van Gaal ga ne želi postaviti na gol, dokler njegova situacija glede prestopa v Real Madrid ne bo razjasnjena.

Eden od razlogov, zaradi katerih Španec ne brani v Premier League, morda tiči v dejstvu, da je zavrnil ponujeno pogodbo na Old Traffordu. United je De Gei ponudil novo šestletno pogodbo, ki bi mu prinesla 2,3 milijona evrov na sezono, toda Španec je ponujeno gladko zavrnil, trdi dnevnik MARCA.

Isti vir dodaja, da je razlog ta, da se je Madridčan s someščani že dogovoril za osebne pogoje, ko bo nekoč okrepil beli balet, ta pa bi mu na leto nakazoval pet milijonov evrov, torej neprimerljivo več od tega, kar trenutno ponuja United.

Vprašanje je le, če bo do prestopa prišlo to ali naslednje poletje ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.