Šport > Nogomet
922 ogledov

Debi Slovenca v Franciji z izjemnim golom

Patrik Eler twitter
Slovenski napadalec je z izjemnim zadetkom opozoril nase že na svoji prvi tekmi v Franciji.

Šestindvajsetletni Primorec Patrik Eler je v svojem prvem ligaškem nastopu v francoski drugoligaški konkurenci že navdušil. V debiju za Nancy je slovenski napadalec zabil izjemen zadetek s prostega strela in na gostovanju pri Orleansu poskrbel za izenačenje. To na njegovo žalost sicer ni trajalo, gostitelji so na dvoboju slavili z rezultatom 3:1.

Elerjev zadetek si je prislužil mesto tudi na spletni strani najbolj branega francoskega športnega medija L'Equipe, požel pa je tudi vrsto komentarjev na socialnih omrežjih. "Roberto Carlos se je vrnil," je bil eden izmed njih, drugi pa je sporočil: "Cristiano Ronaldo bi bil ponosen."

Eler je pred poletno selitvijo v Francijo blestel že v Avstriji, kjer je igral od leta 2013. Za Austrio iz Celovca je na 75 ligaških tekmah prispeval 43 zadetkov, še bolj učinkovit pa je bil v dresu Wacker Innsbrucka, saj se je na 32 tekmah med strelce vpisal kar 24-krat.


Patrik Eler Goal HD - Orleans 1 - 1 Nancy - 28... by sportsplay

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice