Šport > Nogomet
983 ogledov

Delil garderobo z Messijem in Neymarjem, zdaj pri Olimpiji

Macky Bagnack SPS/NK Olimpija
Slovenski državni in pokalni nogometni prvaki iz Ljubljane so poskrbeli za okrepitev v obrambi.

Olimpija je podpisala triletno pogodbo s 23-letnim kamerunskim branilcem Mackyjem Bagnackom, poroča spletna stran ljubljanskega kluba.

"Nogometaš, ki se najbolje znajde v osrčju obrambe, lahko pa igra tudi na desnem bočnem položaju in položaju obrambnega vezista, prihaja iz avstrijske Admire Wacker," so zapisali na spletni strani Olimpije.

Bagnack je nogometno pot začel v akademiji Samuel Eto'o, s trinajstimi leti pa se je pridružil Barcelonini La Masii. V vrstah katalonskega velikana je igral vse do članske selekcije, kjer je bil nato eden izmed članov Barcelonine B-ekipe. Odigral je 61 tekem in dosegel en gol. Zbral je tudi dva nastopa v dresu kamerunske A-reprezentance.

Macky je bil za svoj talent in trdo delo nagrajen tako, da so ga leta 2013 priključili poletnim pripravam prve Barcelonine ekipe, kjer si je slačilnico delil z Lionelom Messijem, Neymarjem in drugimi zvezdniki.

Ilija Stolica Nov trener Šport Pri Olimpiji so se odločili za Srba

Po odhodu iz Barcelone je igral za Nantes, Zaragozo in Admiro Wacker.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.