Šport > Nogomet
11 ogledov

Dežni blagoslov pred Belgijo

trening stožice slovenija pred belgija 2011
1/16
Benjamin Kovač
Pred sredino prijateljsko tekmo z Belgijo, generalko pred kvalifikacijskima obračunoma z Estonijo in Italijo, je slovenska nogometna reprezentanca opravila trening v Stožicah. Zvečer pa si je ogledala tekmo slovenske košarkarske reprezentance.

Prvi trening v Stožicah pred sredino prijateljsko tekmo z Belgijo je blagoslovila tudi nevihta. Sprva rahla, nato malo močnejša pa seveda ni omajala vneme 23-erice slovenskih reprezentantov na stožiškem travniku. "Tekma z Belgijo bo pravi test, videli bomo, kje smo, vsi smo še v fazi priprav. Dali bomo vse od sebe, ampak tekmi čez mesec dni sta veliko pomembnejši," pravi Zlatko Dedić, ki bi si srčno rad znova utrl pot v najboljšo enajsterico.

Vendar mu, za zdaj, to še ne bo uspelo. Vsaj sodeč po razdelitvi markirnih majic, ki si jih je zamislil selektor Matjaž Kek na drugem treningu po nedeljskem zboru. V rdeče majice so bili namreč odeti Bojan Jokić, Boštjan Cesar, Branko Ilić, Mišo Brečko, Andraž Kirm, Valter Birsa, Josip Iličić, Aleksander Radosavljević, Robert Koren in Milivoje Novaković. Vratarji so kot ponavadi vadili posebej, a kakšnih strašnih eksperimentov med vratnicama ne gre pričakovati. Sprememba v obrambi pa bo nujna, saj bo Kek preverjal rezervne različice za položaj osrednjega branilca, ker bo Marko Šuler proti Estoniji kaznovan. Glede na navedena imena je torej, kot kaže, Branko Ilić prva selektorjeva izbira.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.