Šport > Nogomet
32 ogledov

Di María: Bilo je nekaj naravnega, to stori vsak moški

Di Maria Real Madrid Celta Vigo gesta klubska TV televizija Realmadrid.com
Ángel di María se je tudi za klubsko televizijo madridskega Reala opravičil za dogodke s ponedeljkove ligaške tekme, a znova zatrdil, da je šlo za povsem "naravno" potezo.

Real Madrid skuša utišati medijski vihar, ki se je razbesnel že med ponedeljkovo tekmo na Santiagu Bernabéuu, ko je bolj kot zmaga nad Celto (3:0) odmevala poteza Argentinca Ángela di Maríe, čigar prijem za mednožje ob menjavi z Garethom Balom so španski kolegi razumeli kot obsceno sporočilo navijačem, ki so "El Fidea" izžvižgali.

"Ko sem odhajal z igrišča sem storil običajno potezo. Nisem hotel storiti ničesar za občinstvo niti za trenerja, kot se je govorilo," je dan kasneje v pogovoru za klubsko televizijo hitel pojasnjevati nekdanji član Benfice. 

"To je bilo nekaj naravnega, nekaj, kar stori vsak moški, še posebej, ko teče. Posameznik na igrišču to stori večkrat. Res pa je, da če se je kdo počutil slabo zaradi tega, se opravičujem, ampak bilo je tako. Storil sem naravno potezo, ki ni bila namenjena nikomur. Na televiziji se je videlo, da gre za tisočinko sekunde. To ni nič. Ni tako, da bi trajalo dolgo časa. To je bilo nekaj naravnega."

Podpira interno preiskavo

Klub je takoj začel z "informativno" preiskavo dogodka, h kateri so ga primorali tudi prepotencirani odzivi javnosti, podkrepljeni z mediji, ki so želeli po mnenju argentinskega reprezentanta (prvo izjavo je dal argentinskemu radiu) proti njemu obrniti klub in navijače.

"Zdi se mi korektno (da je klub začel s preiskavo, op. a.). Ne samo zanje, ampak tudi zame, da jim lahko razložim situacijo, tako kot sem razložil že za argentinske radie. Menim, da je nekaj dobrega, da lahko z njimi govorim direktno in jim razložim, kaj se je zgodilo na igrišču," je nadaljeval izvrstni krilni nogometaš.

Ramos Michael Jackson Real Madrid Di Maria mednožje Twitter | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Nadaljeval bi v enaki smeri

Poletni ali morebitni zimski odhod mu je klub onemogočil že pred meseci, nazadnje pa je pred dnevi morebitne odhode zavrgel tudi trener Carlo Ancelotti, ki ne želi izgubiti enega najbolj prodornih članov moštva.

"Res se počutim dobro, razen zaradi tega sedaj se nisem, zaradi vseh teh reči, ki so bile objavljene in se še naprej pojavljajo. Zelo sem dobro, zelo zadovoljen. Še naprej delam na enak način in trener mi še naprej zaupa. Potrebno je nadaljevati v tej smeri, delati, da bi lahko v zaključek sezone prišel v najboljši možni formi in imel možnost osvojiti vse trofeje, za katere se potegujemo," je za konec še zatrdil Di María.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.