Šport > Nogomet
18 ogledov

Neprimerna gesta navijačem Reala

angel di maria real madrid Youtube
Krilni nogometaš Reala Ángel di María se je na tekmi proti Celti Vigo znašel v nemilosti domačih navijačev, ki se jim je oddolžil z neprimerno gesto.

Real Madrid je v 18. krogu španske Primere División premagal Celto Vigo (3:0), navijači na stadionu Santiago Bernabéu pa so bili najbolj razočarani nad igro krilnega nogometaša Ángela di Maríe.

Argentinski reprezentant je moral v 64. minuti svoje mesto prepustiti najdražjemu nogometašu na svetu Garethu Balu, navijači pa so njegov sprehod z zelenice pospremili z glasnimi žvižgi. Di María se je sprva le nasmehnil, nato pa se je prijel za mednožje in navijačem jasno pokazal, kaj si misli o njihovem početju. Argentinec je sicer po tekmi vse skupaj zanikal.

''Nikomur ni bilo namenjeno. Bilo mi je neprijetno in tekel sem naprej. Če bi bil jezen, ne bi nikomur dal roke,'' je povedal Di María, ki se je pred odhodom z zelenice dotaknil roke Garetha Bala. ''Igrišče sem zapustil povsem običajno. Ljudje vedno hočejo, da nekaj naredim. Nikoli nisem imel nobenih težav z navijači. Zdelo se mi je, da mi polovica stadiona ploska, druga polovica pa žvižga. Vedno moram pojasniti vse, kar počnem. Če bi bil kdorkoli drug, ne bi nihče rekel ničesar, ker pa sem to jaz, se iz muhe dela slona,'' se je v pogovoru za Fox Sport Radio jezil Di María.

Krilni nogometaš kraljevega kluba naj bi bil vse bolj nezadovoljen v Madridu, kjer je izgubil mesto v začetni enajsterici, pred enim mesecem pa so se pojavile govorice, da sta Real in AS Monaco dosegla dogovor o odškodnini za 25-letnega nogometaša.

Ancelotti: Če je bilo namenjeno meni ...

Trener Carlo Ancelotti, ki si želi di Marío zadržati v ekipi, je po tekmi zatrdil, da neprimerne geste ni videl. ''Nisem videl. Morda je to res storil, a vseeno je trdo delal. Zamenjal sem ga, ker se mi je zdelo, da potrebujemo sveže noge. Če je bila gesta namenjena meni, ni problema. Naredil je napako, kdo pa ne dela napak? Če je bila gesta namenjena navijačem, potem pa je to nekoliko večja napaka, a življenje gre naprej,'' je povedal italijanski strateg.

Komentarjev 1
  • depresija 12:09 07.januar 2014.

    Ah dej butl (beri: novinar Ž. J.) to je vzeto iz konteksta in če ne spremljaš nogometa, če nisi pogledal posnetka, je najlaži skopirat članek iz drugih portalov, ga za silo prevest in to je to! Čist slučajno se je ...prikaži več poprasku in to delajo vsi fuzbalerji, ko jih zasrbi, če vam pa tem za zapolnit naslovnico zmanjkuje pa ni Di Maria kriv..