Šport > Nogomet
19 ogledov

Di María na pragu AS Monaca

angel di maria EPA
Realov krilni nogometaš Ángel di María je pred prestopom k AS Monacu, ki naj bi s španskim prvoligašem že dosegel dogovor o odškodnini.

Španski mediji poročajo, da bo Ángel di María podpisal pogodbo z AS Monacom, odhod iz Madrida pa mu lahko preprečil le Carlo Ancelotti.

Spletni portal Marca.com razkriva, da sta se španski in francoski klub dogovorila za odškodnino v višini 35 milijonov evrov. Di María si želi zapustiti Santiago Bernabéu, saj se je po prihodu Garetha Bala znašel v sekundarni vlogi, svojim delodajalcem pa je dal jasno vedeti, da ga sedenje na klopi ne zanima.

Pri njegovi odločitvi naj bi pomembno vlogo odigralo tudi svetovno prvenstvo, ki se začne junija prihodnje leto, saj si želi do takrat Argentinec zagotoviti čim več igralnega časa.

Ancelotti po Falcaa?

Di María bi v Monacu združil moči z Radamelom Falcaom, za katerega pa naj bi se zanimal prav Ancelotti. Italijanski strateg na klopi kraljevega kluba si v prvi vrsti želi Luisa Suáreza, a dogovora s Kolumbijcem ne izključuje. Za Falcaa bi moral odškodnini, ki bi jo dobil za Di Marío, dodati še 12 milijonov evrov.

Če bo Di María resnično zapustil Real, bo moral Ancelotti vse svoje upe položiti na napalni trojček Bale-Benzema-Ronaldo, kot možni zamenjavi pa bi ostala le Jesé in Álvaro Morata, saj so beli balet pred začetkom sezone zapustili Kaká, Mesut Özil, José Callejón in Gonzalo Higuaín.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.