Šport > Nogomet
18 ogledov

Di Natale odhaja iz Udineseja

sport 07.01.14. Antonio Di Natale, nogometas, Italian forward of Udinese, Antoni sport 07.01.14. Antonio Di Natale, nogometas, Italian forward of Udinese, Antoni
Legendarni kapetan italijanskega nogometnega prvoligaša Udineseja Antonio Di Natale je potrdil, da ob koncu sezone po 12 letih zapušča klub.

"Tekma proti Carpiju čez dva tedna bo moja zadnja v črno-belem dresu. Na žalost sem trenutno poškodovan in ne morem pomagati jutri na pomembni tekmi za obstanek proti Torinu, toda verjamem v soigralce. Odhajam z dvignjeno glavo, ponosen sem, kar sem naredil in hvala vsem," je dejal 38-letni Antonio Di Natale.

Ob tem je dodal, da odhod iz Udineseja ne pomeni konec kariere. "Načrtujem, da bom še igral. Moram vprašati Francesca Tottija za nasvet."

Di Natale je član Udineseja od leta 2004, ko je prišel iz Empolija, na 439 tekmah pa je dosegel 226 golov. Bil je dvakratni najboljši strelec serie A, leta 2010 je bil tudi najboljši igralec najmočnejšega italijanskega prvenstva. Za Italijo je odigral 42 tekem in dosegel 11 golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.