Šport > Nogomet
18 ogledov

Di Stéfano: "Ne borimo se le proti sodnikom in Messiju"

alfredo di stefano EPA
Alfredo Di Stéfano je še naprej optimističen glede nadaljevanja letošnje sezone. Izpostavil je pomembnost Lige prvakov za madridski klub in spregovoril tudi o sodnikih, Leu Messiju, vodstvenih strukturah v nogometu ...

"Najpomembnejše bitke so še pred nami, boj Reala Madrida še ni odločen. Zdaj vemo, da naša borba ni le proti sodnikom, Messijevim golom in vodstvenim strukturam v nogometu, ampak tudi proti našim omejitvam in napakam," je za Marco dejal Alfredo Di Stéfano.

Častni predsednik Reala Madrida je opozoril na vez med "Los Blancos" in Ligo prvakov, s trezno glavo pa je razmišljal tudi o zadnjem spodrsljaju madridskega moštva proti Espanyolu. "Moramo spremeniti razmišljanje, še je čas za to. Espanyol je bil nevaren nasprotnik, ki je igral zelo neugoden slog nogometa z zares hitrimi protinapadi."

"Obstajajo ljudje, ki imajo talent za vzpostavljanje stika s sočlovekom. Real Madrid ima talent za to, da začuti Ligo prvakov, ki je tekmovanje, ki ga zdaj najbolj potrebujemo. Najpomembnejša lekcija, ki sem se jo naučil kot igralec, je bila, da se ne smeš bati neznanega in nedosegljivega. Imamo odlično ekipo in velikega trenerja, ki bo moštvo spravil na pravo pot, da osvojimo naš deseti evropski naslov," je legenda belega baleta izrazila optimizem za nadaljevanje sezone.

"Moramo sprejeti, da je razočaranje sestavni del poti do uspeha. Zato se moramo podrobno učiti iz spodrsljajev v La Ligi. Vse je relativno in moramo se naučiti, da včasih izgubiš, včasih pa zmagaš," je zaključil Di Stéfano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.