Šport > Nogomet
23 ogledov

Diego, Mandžukić & Co. v Kranju

Diego, Wolfsburg EPA
V Sloveniji bo gostoval še en nogometni velikan - nekdanji nemški prvak Wolfsburg, ki v sredo ob 18. uri prihaja na prijateljsko tekmo v Kranj. Predvidoma z najboljšo postavo.

Moštvo VfL Wolfsburg, ki trenira na nogometnem kampu v Bad Kleinkirchheimu v sosednji avstrijski Koroški, bo v Slovenijo prispelo v polni zasedbi, tako da se slovenski nogometni privrženci lahko že zdaj veselijo zvenečih imen nemškega in evropskega nogometa. V Kranju bodo igrali Marcel Schäffer, Patrick Helmes, Mario Mandžukić ter novinci Hasan Salihamidižić, Srdan Lakić in tudi trenutno pogosto omenjani Diego.

"Želimo biti dobri gostitelji ter naše društvo in moštvo predstaviti v najboljši luči," je povedal direktor NK Triglav Kranj Miran Šubic, ki se s svojim moštvom že s polno paro pripravlja na tekmo: "Primerjave so seveda lahko tudi smešne. Ko smo klepetali ob prvem stiku o tem, kakšen klub je Triglav, smo z nasprotne strani slišali opazko ob našem klubskem proračunu, če toliko porabimo na dan ali teden ... Šlo nam je na smeh, ampak tako je pač v nogometni Evropi."


Komentarjev 1
  • albert 12:23 19.julij 2011.

    Saj ni važno kakšen proračun ima Triglav premagajte jih pa bo!