Šport > Nogomet
28 ogledov

"Dinamo je dve stopnički nad Mariborom"

Petar Stojanović Audi 24sata/PrSc
Slovenski reprezentant Petar Stojanović je izjemno zadovoljen po prestopu v Dinamo.

Petar Stojanović je v tem zimskem prestopnem roku prestopil iz Maribora v Dinamo. Prvi del priprav je opravil v Rovinju, v naslednjih dneh pa se bo potil v Španiji. "Vse je odlično, vrhunsko. Vse je še boljše, kot sem pričakoval," je s prvim mesecem v Dinamu zadovoljen slovenski reprezentant. 

"Vedel sem, da gre za zelo dobro organiziran klub, a nisem si mislil, da bo vse na tako vrhunski ravni - testiranja, pogoji, delo ..." je za Večernji list dejal 20-letni slovenski branilec in dodal: "Tudi Maribor je dobro organiziran, dosegel je nek evropski nivo, vendar je tu Dinamo za dve stopnički višje. Takšen klub sem tudi iskal in si ga želel, saj lahko tu še napredujem. Konkurenca je velika, to je dobro zame."

Stojanović je sicer imel tudi druge ponudbe. "Bilo jih je nekaj, a to zdaj ni pomembno. Odločil sem se za Dinamo, menil sem, da je to najboljša izbira. Gre za vrhunski, ambiciozen klub, hkrati pa sem še vedno blizu doma. Znam jezik, hitro lahko napredujem ... Dinamo je eden boljših evropskih klubov," je hrvaškim novinarjem na dušo popihal mladi nogometaš.

Ta je ob prihodu na stadion že vzbudil veliko zanimanje zaradi audija, ki ga vozi. "Bilo je kar veliko zanimanja. Želel sem, da je tak, nisem si pa mislil, da bo deležen takšnega zanimanja. Imel sem ga tudi v Sloveniji in to ni bilo nič posebnega. Deležen sem bil kar nekaj šal. Da se takšna barva ne more prati, da se avto od zunaj čisti s sesalcem, bilo pa je tudi vprašanje, kaj naredim, če svojo potrebo na avtu opravi golob. Ha, ha, normalno se ga opere. Tako kot druge avtomobile," je dejal Stojanović.

Komentarjev 13
  • KOJAK 13:26 28.januar 2016.

    bendover... res slabo bereš... kompleksov nima NK Maribor ampak ti in še ene par vijolic...kompleksi... ajajaj SERIJSKI kompleksi,

  • bendover 11:34 28.januar 2016.

    zakaj točno bi serijski prvak 1snl,udeleženec lige prvakov,lige evropa imel komplekse pred prvakom druge lige?

  • KOJAK 11:17 28.januar 2016.

    Ha ha ha še ena zakompleksana VIjolica... že rega rega kvak kvak dovolj pove o tebi. NK Maribor in Zahotu kapa dol, tebi vijolica ubogemu na umu, pa ni pomoči, kompleksi so jebena reč.