Šport > Nogomet
10 ogledov

Dinamo v enem dnevu razprodal Maksimir

navijači dinamo maksimir 2011 Zeljko Hladika/PIXSELL
Maribor prodaja še zadnje vstopnice za sredino povratno tekmo tretjega predkola Lige prvakov z Maccabijem. Medtem je vstopnic za približno trikrat večji stadion Maksimir za tekmo med zagrebškim Dinamom in Helsinki zmanjkalo v enem samem dnevu.

Tako kot Maribor tudi zagrebški Dinamo v sredo zvečer igra za četrto predkolo Lige prvakov. Na prvi tekmi tretjega kola kvalifikacij je Helsinke v gosteh premagal z 2:1. V hrvaški prestolnici so prepričani v napredovanje. Tako je bila v ponedeljek pred stadionom Maksimir že ob šestih zjutraj več sto metrov dolga kolona za nakup vstopnic. Prodaja se je začela ob devetih. V nekaj urah ni bilo več kart za zahodno in vzhodno tribuno, do petih popoldne pa jih je zmanjkalo še za severno. Tako hitro vstopnice niso pošle od zadnje tekme s Partizanom.

"Proti Nefčiju je bila izjemna atmosfera. Veselim se znova polnih tribun. To nam zelo veliko pomeni," je na novinarski konferenci pred srečanjem povedal Fatos Beqiraj. "S prve tekme imamo dober rezultat, a zato ne bomo prav nič popustili. Moramo zmagati in nadaljevati pot do Lige prvakov." Trener Kruno Jurčić se zaveda, da Helsinki, ki so v drugem predkolu zabili več kot 10 golov, niso nedolžna ekipa. "Vedno igrajo napadalno. Takšni so in takšne pričakujem na Maksimirju. A tudi mi bomo tako začeli." Helsinki bodo pred več kot 37 tisoč hrvaškimi navijači nastopili brez veterana Jarija Litmanena, ki je na zadnjem treningu staknil pretres možganov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.