Šport > Nogomet
2399 ogledov

Dybalovo dekle spregovorilo o grozotah koronavirusa

oriana sabatini Instagram
Dekle slovitega nogometaša Juventusa je delilo nove podrobnosti njunega zdravstvenega stanja.

Da korona virus ne izbira, potrjujejo tudi številni primeri med znanimi in bogatimi.

V italijanski Serie A, elitni nogometni ligi v državi, ki jo je COVID-19 prizadel najhuje, je prvi zbolel zvezdnik Juventusa Daniele Rugani, za njim so okužbo z virusom potrdili pri Blaiseju Matuidiju, pred dnevi pa je bil kot tretji primer v torinskem klubu potrjen še argentinski napadalec Paulo Dybala.

paulo dybala | Avtor: Epa Epa

Dybala je nato, nevedoč, da je okužen, virus prenesel še na svoje dekle, argentinsko pop zvezdnico Oriano Sabatini, nečakinjo nekoč vrhunske teniške igralke Gabriele Sabatini.

Tako nogometaš kot njegova izbranka sta že več kot teden dni v samoizolaciji v Torinu. Bolezen za zdaj preolevata brez kakšnih posebnosti, pomagata pa si z uživanjem vitaminov, ki so jima jih predpisali zdravniki.

Čeprav se njuno zdravstveno stanje izboljšuje, sta za italijanske medije razkrila, da je bila situacija pred nekaj dnevi precej resna.

"Zdaj se počutiva precej bolje, toda pred dvema ali tremi dnevi sem se počutila zelo slabo," je za La100 povedala Oriana. "V samoizolaciji sva že devet dni. Zdravniki so nama povedali, da naju bodo ponovno testirali 31. marca. Dotlej morama čim bolj počivati in jemati določene vitamine," je povedala pop zvezdnica.

Spregovorila je tudi o simptomih. "Občutek je takšen, kot bi imel gripo. Bolečine po celem telesu, utrujenost. Vročine nisem imela. Pljuča so spuščala čudne zvoke. Tudi Paulo se je počutil slabo. Simptomi so bili pri obeh zelo podobni gripi," je razkrila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estamos bien 👌🏽😌

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala) on

Komentarjev 5
  • giaforlea 09:05 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • gfasimor 04:06 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • acheliw 23:05 26.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice