Šport > Nogomet
185 ogledov

Eden največjih talentov izpuščen iz pripora

Mason Greenwood Profimedia
Greenwooda so izpustili iz pripora.

Nogometaša Manchester Uniteda Masona Greenwooda so izpustili iz pripora, v katerega je moral v soboto, ker naj bi kršil pogoje varščine. Enaindvajsetletni nogometaš je moral plačati še eno varščino, na sodišče pa bo spet prišel 21. novembra, ko bo na sporedu nova obravnava, poroča AFP.

Po zaslišanju je tiskovni predstavnik sodišča povedal, da so odobrili varščino s posebnimi pogoji, Greenwood ne sme stopiti v stik s tožnikom in pričami, ves čas pa se mora nahajati na enem naslovu.

V preteklosti eden največjih upov angleškega nogometa, ki je na 129 tekmah za rdeče vrage dosegel 35 golov, je bil prvič aretiran januarja letos zaradi domnevnega posilstva in fizičnega napada na nekdanje dekle. Zaslišali so ga tudi zaradi domnevnih groženj s smrtjo. Takrat so ga po plačilu varščine izpustili iz pripora.

Pred dvema dnevoma je sodišče nogometašu, ki je zbral tudi en nastop za člansko izbrano vrsto, pripor podaljšalo, po štirih dnevih za rešetkami pa ga vendarle izpustilo na svobodo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.