Šport > Nogomet
12421 ogledov

Spala s tremi igralci Uniteda, sama morala plačati za pizzo

Nogometaši znajo biti tudi skopi.

Ob naporni sezoni je nekaj nogometašev Manchester Uniteda našlo način za sprostitev in regeneracijo. Tako se je trojica od njih odločila za obisk pri znani madžarski pornoigralki. Shona River je očitno pričakovala, da jo bodo vsaj na papirju bogati nogometaši primerno nagradili za njen čas, a se je uštela. Zdaj se je pritožila, da je morala sama plačati za pizzo.

V oddaji z naslovom How to be a pornstar je Madžarka tako razkrila, da je trojica za zdaj neimenovanih članov rdečih vragov, na njo ni naredila pozitivnega vtisa.

"To, da imajo veliko denarja, še ne pomeni, da so velikodušni. Pričakujejo, da boste z njimi, ker so zvezdniki, a pravzaprav vas ne želijo odpeljati ven. Za njih ste le nekakšna žena v senci," je dejala razočarana Shona.

Še zlasti jo je šokiral eden izmed trojice, ki je med 'obiskom' naročil pizzo. Ker je za njeno 'seanso' porabil ves denar, ki ga je imel pri sebi, je za priigrizek 'nažical' denar pri njej. To je ubogo madžarsko starleto pustilo brez besed. "Vprašala sem ga, zakaj ne plača s svojim denarjem, a je dejal, da je ostal brez njega," je razložila žalostni dogodek.

Identitete nogometaša ni razkrila, saj njene usluge terjajo 'maksimalno diskretnost'.

Afere z dobro (pre)plačanimi zvezdniki Premier League sicer niso nič novega v Angliji. V zadnjem času so tako 'zablesteli' kar trije reprezentantje.

Član Manchester Cityja Kyle Walker se je soprogo odločil prevarati kar z njeno prijateljico, mlada zvezdnika Phil Foden in Mason Greenwood pa sta bila 'v akciji' zasačena kar med reprezentančno obveznostjo, ko sta gostovala na Islandiji.

Phil Foden Mason Greenwood Sankcija Šport Skrivoma zapustila karanteno za druženje z dekleti Annie Kilner O zvezdniku: Šport "Izgubila sem otroka, on ga je čez teden naredil moji prijateljici" Kyle Walker Zvezdnik Šport Svetoval samoizolacijo, k sebi pa povabil dve prostitutki
Komentarjev 5
  • Avatar @narhist
    @narhist 11:32 10.april 2021.

    Žalostno.

  • Boris 11:31 10.april 2021.

    Če primerjam (ugibam) ceni za pizzo in piz,o, bi lahko ona častila.

  • Vrtnica 10:40 10.april 2021.

    Ali imate kaj bolj pametne članke?