Šport > Nogomet
18 ogledov

Elsner postaja pomočnik trenerja

Smukavec Zec Diallo Elsner Aziri pokal naslov prvak veselje proslavljanje slavje Gregor Katič
Član znamenite dinastije Elsner, 29-letni Luka, se je za nekatere prerano odločil za konec kariere. Z igrišč se seli na trenersko klop Domžal, kjer bo pomagal novemu trenerju Stevanu Mojsiloviću.

Luka Elsner, zdaj že nekdanji nogometaš Domžal, je na novinarski konferenci tudi uradno potrdil konec svoje igralske kariere. Elsner je v dresu Domžal odigral 258 tekem, enkrat pa je oblekel dres Slovenije. Devetindvajsetletnik se bo zdaj preizkusil v trenerskih vodah, najprej kot pomočnik glavnega trenerja Domžal Stevana Mojsilovića.

Branilec se je zapisal v zgodovino Domžal kot igralec z največ nastopi v rumeno-modrem dresu, z moštvom pa je osvojil vseh pet domžalskih lovorik. Svojo zadnjo tekmo je odigral v soboto proti Olimpiji. Diplomant fakultete za šport bo ostal v nogometu, svojo kariero pa bo nadaljeval na mestu prvega pomočnika novega trenerja Mojsilovića, ki je na trenerski klopi zamenjal Darka Birjukova.

"Dana mi je bila priložnost delovati s prvo ekipo, s tako kakovostnim trenerjem. Mogoče nekateri ne bodo razumeli moje odločitve, ampak to je bila stvar, ki je bila premišljena, v tej smeri razmišljam že več mesecev. Sem človek, ki išče nove izzive in gleda malo naprej, in mislim, da je moja odločitev prava. Imam ambicije v tem novem poslu," je o odločitvi spregovoril Elsner.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.