Šport > Nogomet
24 ogledov

Eric Cantona napadel kavno mizico

eric cantona legenda EPA
Legendarni nogometaš Eric Cantona še vedno zna pošteno brcniti. Nekdanji zvezdnik Manchester Uniteda se je po zmagi Manchester Cityja v lanski Premier ligi znesel nad kavno mizico v svoji dnevni sobi.

Zgodbo je razkril nogometašev sin Raphael Cantona. Nekemu navijaču rdečih vragov je namreč zaupal, da se je legendarni nogometaš po zadetku Sergia Aguera, ki je Manchester Cityju zagotovil prvi ligaški naslov v 44 letih, fizično znesel nad kavno mizico. Cantona, vsem dobro znan tudi po svojem kung fu vložku, ki si ga je privoščil leta 1995, se očitno ne jezi le ob igranju, ampak tudi ob spremljanju nogometa.

Skok v preteklost ...

Leta 1995 si je takrat 29-letni Eric Cantona pridelal devet mesecev prepovedi igranja nogometa, potem ko je napadel enega izmed navijačev Crystal Palacea, ker mu je ta izrekel nekaj žaljivih besed. Zgodovina se je očitno, čeprav iz drugačnih razlogov, ponovila. Cantona si je dramatičen razplet sklepnega dejanja angleške lige ogledal skupaj s svojim sinom, ki je razkril, da dnevi borilnih veščin za njegovega očeta še niso končani. "Razbila se je na koščke. Moj oče je bil jezen. Še vedno obožuje United in mislil je, da bodo osvojili naslov," je o usodi kavne mizice povedal Raphael.

Srečni navijač spoznal sina legendarnega Erica Cantone

Jonathan Cruise je postopal pred nekim nočnim klubom, ko ga je ogovoril mladenič, ki je vprašal za cigareto. "Prosil me je za cigareto in me vprašal, od kod sem. Povedal sem mu, da sem iz Manchestra, nato se je nasmehnil. Vprašal me je, ali navijam za modre ali rdeče, in odgovoril sem mu, da za rdeče. Potem se je še bolj zasmejal. Povedal mi je, da je njegov oče kralj Manchestra, in zanimalo me je, kaj misli s tem. Rekel je, da je njegov oče Eric Cantona," je povedal Cruise in dodal, da mu je Raphael opisal dogajanje med odločilno premierligaško tekmo lanske sezone. "Rekel je, da se je mizica sesedla na tla. Oba sva se nasmejala," je dodal Cruise, ki je s pomočjo družabnega omrežja Facebook potrdil, da je zares govoril s sinom legendarnega napadalca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.