Šport > Nogomet
40 ogledov

Evrogol Josipa Iličića

Slovenski reprezentant je zablestel z zadetkom na prijateljski tekmi proti Iraklisu.

Fiorentina je v soboto na domačem igrišču gostila solunski Iraklis in ga premagala tudi po zaslugi izjemnega zadetka Josipa Iličića (2:1). Gorenjec je "nogo naravnal" ravno pred startom Serie A, ki se začenja čez teden dni.

"Na žalost te tekme ne štejejo, toda kmalu nas čakajo pravi obračuni. Pred nekaj meseci sem se počutil utrujeno, sedaj pa sem dobro razpoložen. Vesel sem, da sem ostal pri Fiorentini in upam, da mi uspejo velike stvari," je za ViolaChannel po tekmi proti Grkom dejal Iličić.

Prvi gol za Toskance je zabil Nikola Kalinić, Hrvat se je četi Paula Souse pridružil šele pred nekaj dnevi. "Videli smo, da gre za dobrega igralca. Dobro se giba in nadejamo se dobremu prvenstvu," je o novem soigralcu dejal popularni Jojo.

V prvem kolu Fiorentino čaka domači obračun z okrepljenim AC Milanom. "Upam, da bomo dobro začeli prvenstvo. Proti Milanu bomo morali uporabiti vse, kar smo se naučili na prijateljskih tekmah," je zaključil slovenski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.