Šport > Nogomet
13 ogledov

Ferguson: "Becks prestar za United"

Arsene Wenger Žurnal24 main
Zimski prestopni rok je pred durmi. Zbrali smo nekaj zadnjih novic: Demichelis odhaja v Malago, Wenger ne obljublja čudežev, Manchester United in Arsenal ne želita Beckhama ...
"Vse je odvisno od kluba, a vse kaže, da ostajam," pravi Edin Džeko. Tega zdaj želi tudi Manchester City. Napadalec Chelseaja, Nicolas Anelka, pa bi rad igral v ameriški MLS, je potrdil njegov agent.

Demichelis v Malago
Argentinski branilec Martin Demichelis bo zapustil Bayern iz Münchna in se preselil v špansko Malago. V Andaluziji bo najprej preživel pol sezone kot posojen igralec, če bo zadovoljil okus strokovnega štaba s Čilencem Manuelom Pellegrinijem na čelu, pa bo podpisal novo pogodbo. "Kluba sta se glede prestopa že uskladila. Preostane mi le, da soigralcem rečem zbogom in se poslovim od kluba, v katerem sem preživel sedem nepozabnih let," je za Bild dejal 30-letnik, ki v tej sezoni pri Nizozemcu Louisu van Gaalu ni veliko igral.

Ni nujno, da bo Leonardo res postal trener Interja. Ker je Walterja Zengo odpustil Al-Nassr, je ta zdaj resen kandidat za klop milanskega kluba, ki je v četrtek na cesto brcnil Rafaela Beniteza.

Wenger: "Ne pričakujte čudežev"
Veliko zanimanja velja za napadalca Lorienta, Kevina Gameiro. 23-letnik bi sam najraje prestopil v Valencio, najbolj aktivno pa se zanj zanimata tekmeca iz Premier League, Arsenal in Tottenham. Topničarji imajo z Lorientom dobre odnose (poleti so podpisali z Laurentom Koscielnyjem), a je bliže prestopu k Spursom, ki se nameravajo odreči Robbieju Keanu. Ker se Arsene Wenger zaveda, da nima na voljo velikih denarcev, navijače že opozarja: "Januarja ne pričakujte čudežev. Takrat je težko najti igralca, ki ga potrebuješ." Pravi še, da veliko odhodov ne bo, morda le Nicklas Bendtner in Denilson.

Becks bi se vrnil
Se je pa Arsenalu, pa tudi Manchester Unitedu, ponujal David Beckham. Nekdanji angleški reprezentant bo oddelal pogodbo z Los Angeles Galaxy, a bi v naslednjih mesecih, ko v MLS ni tekem, kot posojen igralec rad igral v Evropi – najraje v Premier League. "Pri Davidovih letih ne bo šlo. S tako starim igralcem nisem še nikoli podpisal," je dejal Alex Ferguson, pod čigar vodstvom je Becks pred leti z Unitedom že osvojil šest lovorik. Medtem Wenger v kadru za Beckama nima prostora: "Razmislil bi o Davidu, a imam Thea Walcotta, Samirja Nasrija, Tomaša Rosickyja, Andreja Aršavina in Emmanuela Eboueja, ki lahko igrajo na boku." Ga je pa snubil Everton, a ta Beckhama ne zanima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.