Šport > Nogomet
33 ogledov

"Fifa in Uefa sta kot mafija"

mino raiola Reuters
Agent Zlatana Ibrahimovića in Maria Balotellija, Mino Raiola, je še enkrat pokritiziral vrhovno evropsko in svetovno nogometno organizacijo ...

"Fifa in Uefa sta dve zarotniški organizaciji, pri njih ni nič transparentno. Pravzaprav poslujeta tako kot mafija. Alarmantno je, koliko podobnosti je med temi organizacijami," je brez dlake na jeziku dejal agent Zlatana Ibrahimovića in Maria Balotellija, Mino Raiola.

Ker riba ponavadi smrdi pri glavi, je Raiola seveda izrazil svoje mnenje tudi o obeh predsednikih krovnih nogometnih organizacij - Seppu Blatterju in Michelu Platiniju. "Poglejte samo podeljevanje nagrade za zlato žogo. To je politična nagrada in leglo korupcije, zato jo Zlatan tudi nikoli ni dobil. Blatter je starec, ki nima stika z modernim nogometom in zato so vse njegove nagrade parodija," je Raiola ostro pokritiziral predsednika Fife.

Lepših besed pa ni imel niti za Platinija. "Platini je nesposoben in ni dorasel svoji vlogi predsednika Uefe. Najprej kritizira vlaganje šejkov v PSG, nato pa so isti ljudje sponzorji Lige prvakov. Naj se raje zanima za fair-play v Uefi. Koliko denarja, ki se vloži v klube, nato konča na računu Uefe, bi se moral spraševati," je zaključil Raiola.

Komentarjev 1
  • MP-5 13:10 01.november 2012.

    Tudi to smo mi videli na povratni tekmi Maribor Vs. Dinamo Zagreb