Šport > Nogomet
17 ogledov

Finale pred praznimi tribunami?

Danes zvečer se bosta v Hamburgu v finalu Evropske lige udarila španski Atletico Žurnal24 main
Kar 25.000 tisoč angleškim in španskim navijačem zaradi vulkanskega pepela morda ne bo uspelo priti v Hamburg na finale Evropske lige v nogometu med Atleticom iz Madrida in Fulhamom.

Uefa ne razmišlja o prestavitvi tekme, pa čeprav letališčem v Angliji in v Španiji zaradi vulkanskega prahu grozi zaprtje. V primeru, da navijači Atletica iz Madrida in Fulhama ne bodo mogli spodbujati svojih moštev na finalu Evropske lige v nogometu, bo na tribunah le nekaj tisoč nemških navijačev, ki ne kažejo pretiranega zanimanja za finale v Hamburgu.

Če bo vulkanski prah zaprl zračni promet bodo tribune hamburške Arene med finalom prazne, saj je karte za tekmo kupilo po 12.500 Špancev in Angležev. "Svojim igralcem sem predlagal, da na trening prinesejo prtljago, saj bomo morali morda predčasno kreniti proti Nemčiji," se je pošalil trener Fulhama Roy Hodgson in v nadaljeval v resnem tonu podal predlogom, da naj Uefa premisli, če ne bi bilo bolj pametno prestaviti tekmo na drug termin. Iz Uefe so že sporočili, da tak scenarij odpade, saj rezervnih terminov ni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.